Pomoc může mít různé podoby. Minulý týden se oděla do zcela neobvyklého hávu. A to doslova. Na galavečeru nadačního fondu Be Charity se totiž předvedly dámy v šatech vydražených v benefiční aukci a vytvořených speciálně pro tuto příležitost. Jednou z těchto dam byla i majitelka společnosti Alca Radka Prokopová, která tímto způsobem přispěla na pomoc handicapovaným dětem a jejich rodinám.

Návrháři všech stylů, spojte se!

Pro Be Charity jsou neotřelé dobročinné akce typické. Fond pravidelně pořádá benefiční bazar s oblečením známých osobností. V letošním roce oslovil několik předních módních návrhářů, kteří mu poskytli do dobročinné dražby exkluzivní návrhy šatů určených pro galavečer. Podle vydražených návrhů pak byly ušity róby každé vydražitelce přesně na míru. Dámy pak mohly tyto modely obléct s oprávněnou hrdostí - šaty, které pomáhají, totiž nemá ve svém šatníku každá.
Návrháři všech stylů, spojte se!

10 milionů pro handicapované děti

Galavečer nadačního fondu Be Charity Báry Nesvadbové a Pavlíny Saudkové proběhl ve velkém stylu a neméně velká byla částka, kterou se podařilo prostřednictvím benefiční aukce vybrat. A nebylo to zdaleka jen o šatech. Hosté dražili umělecká díla, zážitkové vouchery, ale například i podepsané hokejové dresy. Celkem se během večera vybralo více než 10 milionů korun na dobrou věc.
10 milionů pro handicapované děti

Děkujeme, že můžeme pomáhat

Alca je dlouhodobým podporovatelem nadačního fondu Be Charity Báry Nesvadbové a Pavlíny Saudkové. Fond ze svých prostředků přispívá na léčbu nemocným dětem i dospělým a pomáhá financovat unikátní lékařské zákroky a technologie. Výtěžek z každé dobročinné akce je do poslední koruny rozdělen mezi potřebné. I nadace ale potřebují peníze na své provozní náklady. Proto Alca také letos fondu poskytla štědrý dar, který by měl alespoň částečně tyto potřeby pokrýt. Držíme všem v Be Charity palce v jejich záslužné činnosti a děkujeme, že můžeme jejich prostřednictvím přispívat na dobrou věc. Každá pomoc dělá svět lepším místem pro život.
Děkujeme, že můžeme pomáhat

Jak vznikají výjimečné modely šatů? Podívejte se na video

play button

Prohlédněte si fotky z večera