Rádi bychom Vám představili naše nové designové katalogy Elegance, ve kterých naleznete několik produktových novinek i technických inovací pro rok 2021. Hlavním tématem katalogu Předstěnových instalačních systémů je nový program INDIVIDUAL, který přináší výrobky maximální kvality z prvotřídních materiálů a v jedinečných barvách dosažených díky technologii PVD povlakování.

Zdokonalili jsme také naše WC moduly ALCA. Prohlédněte si inovace, které přinesly jejich rychlejší a pohodlnější instalaci i vyšší uživatelský komfort, zejména pak nižší hlučnost při napouštění a větší hygienu díky integrovanému dávkovači WC tablet, který nabízíme na rozdíl od konkurence již v ceně WC systému.

Protože je téma ochrany zdraví v této době tak zásadní, vyvinuli jsme také novou antibakteriální úpravu na vybraná splachovací tlačítka. Vedle bezdotykových tlačítek tak nabízíme řadu dalších produktů, které pomáhají proti šíření nežádoucích mikroorganismů.

V kategorii podlahových žlabů jsme rozšířili sortiment plastových žlabů o variantu ke stěně a náš bestseller mezi plastovými žlaby APZ10 uvádíme na trh v novém designovém pojetí v černé barvě. Série plastových žlabů tak přináší ještě více možností instalace i dostupnější designové řešení z programu PURE BLACK.

Nové katalogy Elegance si můžete prohlédnout zde.