Podmínky soutěže

  • Účast na Certifikačním školení Mistr Instalatér Alca - registrace dostupná na https://www.alcadrain.cz/skolici-stredisko
  • Vylepení nálepky Mistr Instalatér Alca na firemní auto - nálepku dostane každý účastník Certifikačního školení Alca
  • Aktivní právnická nebo fyzická osoba (IČ) v oboru instalatér (odoinstalatérství, topenářství ŘE.25)

Výhra 

  • 1. místo: Produkty Milwaukee v hodnotě 100.000 CZK s DPH - seznam položek nářadí níže
  • 2. místo: 10 WC modulů Alca + drobné upomínkové předměty
  • 3. - 10. místo: 1 WC modul + drobné upomínkové předměty

Pravidla spotřebitelské soutěže:
SOUTĚŽ O NÁŘADÍ MILWAUKEE V HODNOTĚ 100.000 KČ

Účelem tohoto dokumentu je úplná a jasná úprava pravidel soutěže konané v České republice. Tento dokument může být pozměněn pouze formou písemných dodatků.

1. Organizátorem soutěže je společnost Alcadrain, s.r.o., sídlem Komunardů 1626/35, 170 00 Praha 7 - Holešovice, IČ: 25655809, zapsána v obchodním rejstříku vedeném u Městského soudu v Praze, oddíl C, vložka 58560 (dále jen „organizátor“).

2. Soutěž bude probíhat v termínu od 19. září 2023 10:00:00 hod. do 31. května 2023 10:00:00 hod. včetně (dále jen „doba trvání soutěže“) na území celé České republiky (dále jen „místo konání soutěže“).

3. Účastnit soutěže se může pouze fyzická nebo právnická osoba podnikající na základě živnostenského oprávnění na území České republiky nebo Slovenské republiky, a to v oboru Vodoinstalatérství, topenářství.

4. Účastník, se automaticky zařazuje do soutěže tak, že:

  • se zúčastní certifikačního školení vypsaného Organizátorem – termíny školení jsou dostupné na https://www.alcadrain.cz/skoleni
  • vylepí na svůj automobil nálepku Mistr instalatér Alca - nálepku dostane každý účastník Certifikačního školení Alca

Soutěžící se může zapojit do soutěže pouze jedenkrát po celou dobu jejího trvání. Identifikátorem soutěžícího je jeho IČO. Vyhrát v této soutěži může konkrétní soutěžící pouze jednou.

5. Ze soutěže budou bez dalšího varování vyřazeni všichni soutěžící, kteří nesplní podmínky účasti v soutěži uvedené v těchto pravidlech soutěže. Organizátor si vyhrazuje právo po celou dobu trvání soutěže (a i po jejím skončení) hodnotit, zda po dobu konání soutěže nedochází (nedošlo) k porušování pravidel soutěže. Zjistí-li nebo bude-li se organizátor domnívat, že existuje jakékoli podezření na porušení pravidel soutěže, je oprávněn bez další výzvy soutěžícího vyřadit ze soutěže.

6. Výhrou v soutěži je:

  • 1. Místo – Nářadí Milwaukee
    • Milwaukee startovací sada kufrů PACKOUT™
    • PACKOUT se 3 zásuvnými boxy MILWAUKEE
    • Milwaukee Packout slim organizér
    • Sada aku nářadi M18FPP4C-555T
    • Rádio nabíječka M18 PRCDAB+-0 PACKOUT™ bez aku, integrovaná nabíječka, kompatibilní se systémem Packout
    • M12PCSS-202C aku řezačka potrubí IN2
    • AKU PEX nůžky C12 PPC-0, bez aku a nabíječky
    • Rádio nabíječka M18 RC-0 Bluetooth® bez aku
    • Sada bitů SHOCKWAVE 56 ks a nástrč. klíčů- display
    • Pásmo magnetické měřící 10 M (šířka 27 mm)
    • Nůž sklápěcí univerzální Milwaukee
  • 2. místo
    • 10 WC modulů Alca
  • 3-10. místo
    • 1 WC modul Alca

O výhercích rozhodne organizátor soutěže způsobem uvedeným níže.

7. Výherci v soutěži budou určeni následujícím způsobem:

  • Organizátor nejpozději do 14 dnů od ukončení soutěže ze soutěžních odpovědí vylosuje 10 výherců. Umístění výherců v soutěži (1.-10. místo) rozhoduje jejich pořadí v losování, tj. účastník soutěže vylosovaný jako 1. v pořadí obsadí 1. místo v soutěži, účastník soutěže vylosovaný jako 2. v pořadí obsadí 2. místo v soutěži atp.
  • Organizátor dále vylosuje 10 náhradníků, kteří obdrží výhry v případě, že výherce před ním v pořadí nelze kontaktovat anebo výhru odmítnout převzít.
  • Záznam z losování bude nahrán na webu Organizátora.
  • Kritériem rozhodování bude úplné dodržení podmínek soutěže.
  • Vítěze soutěže kontaktuje Organizátor pomocí Informační zprávy prostřednictvím emailu.

8. Výherce je povinen do 5 dnů od odeslání výše popsané informační zprávy o výhře doručit organizátorovi odpověď na předmětnou informační zprávu o výhře na e-mailovou adresu Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript. , ve které je zároveň povinen uvést své jméno, příjmení, telefonní číslo a platnou doručovací adresu na území České republiky.

9. Výhry budou doručovány poštou s dodejkou anebo kurýrem anebo je po dohodě možné osobní převzetí. Organizátor nenese odpovědnost za nedoručení výher, za jejich poškození, zpoždění či ztrátu během přepravy.

10. V případě, že se výhru nepodaří doručit, předat, přidělit konkrétnímu výherci nebo náhradníkovi, bez zavinění na straně organizátora či výherce nezašle ve stanovené lhůtě svou odpověď na informační e-mail s uvedením celého jména, telefonního čísla a platné doručovací adresy na území České republiky, propadá tato výhra organizátorovi soutěže, který je oprávněn rozhodnout o jejím dalším užití.

11. Zapojením se do soutěže vyjadřuje soutěžící souhlas s těmito pravidly a prohlašuje, že se s pravidly řádně seznámil, pravidlům zcela rozumí a jeho souhlas je informovaný a dobrovolný.

Účastí v této soutěži bere soutěžící na vědomí zpracování poskytnutých osobních údajů pro účely realizace této soutěže dle těchto pravidel (tj. s jejich odpovídajícím zpracováním ze strany organizátora soutěže), a to v rozsahu jméno, příjmení, email, telefonní číslo a platnou doručovací adresu na území České republiky. Osobní údaje budou užity výlučně pro účely vedení soutěže, její organizace a vyhodnocení, a to na dobu trvání soutěže dle těchto pravidel a 90 dní poté z důvodu kontroly dodržení pravidel, předání a realizace výhry. Osobní údaje výherce budou správcem z důvodu případné kontroly organizace soutěže ze strany dozorových orgánů archivovány v omezeném rozsahu po dobu 1 roku. Po těchto lhůtách budou poskytnuté osobní údaje vymazány.

Dále bere soutěžící na vědomí, že v případě výhry bude jeho jméno, příjmení a fotografie uveřejněny Organizátorem na sociální sítí a webu www.alcadrain.cz po neomezenou dobu.

Správcem ve smyslu zákona o ochraně osobních údajů je organizátor.

Podle nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679 má soutěžící právo:

  • požadovat po správci informaci, jaké osobní údaje o něm správce zpracovává
  • vyžádat si u správce přístup k těmto údajům a tyto nechat aktualizovat nebo opravit, blokovat nesprávné a omezit jejich zpracování,
  • požadovat po správci výmaz těchto osobních údajů – tento výmaz bude proveden, pokud tento výmaz nebude v rozporu s oprávněnými zájmy správce,
  • právo na přenositelnost údajů

Námitky, žádosti, stížnosti či jiné dotazy včetně naplnění práv subjektů údajů ve smyslu ochrany osobních údajů může soutěžící podat na adrese správce: Alcadrain, s.r.o., sídlem Komunardů 1626/35, 170 00 Praha 7 - Holešovice, Česká republika nebo na e-mailové adrese: Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript. . Dozorovým orgánem je Úřad pro ochranu osobních údajů, ke kterému může soutěžící podat podnět.

Na zpracování poskytnutých osobních údajů účastníků se vedle organizátora mohou podílet dodavatelé IT služeb a účetní, daňoví a právní poradci. Osobní údaje nebudou předávány mimo Evropskou unii.

12. Výhra v soutěži představuje dobrovolné jednostranné plnění organizátora, ke kterému by jinak nebyl povinen, výhru v soutěži ani účast v soutěži nelze vymáhat právní cestou, ani nelze po organizátorovi či osobách, se kterými organizátor při zajištění a organizaci soutěže spolupracuje, požadovat či vymáhat alternativní plnění. Výhru nelze vyplatit alternativně v hotovosti, ani vyměnit za jiné nepeněžité plnění. Reklamace výhry je vyloučena.

13. Organizátor soutěže nenese jakoukoliv odpovědnost za případné škody způsobené účastníkům účastí v soutěži či s užíváním výhry. Organizátor odvede v případě vyvstání této povinnosti za výherce srážkovou daň z výhry ze soutěže.

14. Organizátor soutěže není odpovědný za technické problémy při přenosu dat elektronickými prostředky.

15. Výsledky soutěže jsou konečné, bez možnosti odvolání. Organizátor si vyhrazuje právo s konečnou platností rozhodnout o všech otázkách a záležitostech týkajících se této soutěže, vč. posouzení soutěžních příspěvků. Pouze organizátor (popř. jím určená osoba) je oprávněn rozhodnout o konečném pořadí účastníků soutěže, a tedy i o výhře v soutěži.

16. Ze soutěže jsou vyloučeni zaměstnanci organizátora soutěže a všech společností podílejících se na organizaci soutěže, jakož i osoby jim blízké dle občanského zákoníku. V případě, že se výhercem stane osoba, která je zaměstnancem (či osobou v poměru obdobném) uvedených společností, nebo osoba jim blízká, výhra nebude předána a připadne náhradníkovi v pořadí. Stejně tak výhra nebude předána v případě, že organizátor zjistí nebo bude mít oprávněné podezření na spáchání podvodného nebo nekalého jednání ze strany některého z účastníků či jiné osoby, která dopomohla danému účastníkovi k získání výhry. Taková výhra nebude předána a připadá náhradníkovi.

17. Pravidla soutěže jsou uveřejněna v dokumentu „Pravidla spotřebitelské soutěže:

SOUTĚŽ O NÁŘADÍ MILWAUKEE V HODNOTĚ 100.000 KČ” na webové adrese https://www.alcadrain.cz/pravidla-soutezi/91-pravidla-soutezi/1970-soutez-o-naradi-milwaukee-v-hodnote-100-000-czk . Každý účastník soutěže je povinen se seznámit s těmito pravidly, která se pro něj účastí v soutěži stávají závaznými. Organizátor soutěže je oprávněn soutěž kdykoli změnit, zkrátit, prodloužit, zrušit či upravit její pravidla, vyžadují-li si to okolnosti konání soutěže. V případě, že dojde ke změnám v podmínkách a pravidlech soutěže, bude to učiněno písemně, formou dodatku k těmto pravidlům, a zveřejněno na stejných místech jako původní znění pravidel.

18. Účastí v soutěži projevuje každý soutěžící svůj souhlas s pravidly a zavazuje se tato pravidla bezvýhradně dodržovat.