Majitelka Alcy Radky Prokopová se spolu s designérkou Lucií Koldovou stala tváří prosincového čísla magazínu Estate & Business. Hlavním tématem čísla jsou výjimečné ženy, jež se vlastním úsilím vypracovaly na špičky ve svém oboru. A také design, který na čtenáře dýchá z každé stránky.

Zajímaví hosté a skvělé víno

Magazín byl slavnostně pokřtěn v showroomu Alcy v pražských Holešovicích za účasti více než stovky zajímavých hostů z řad developerů, architektů a designérů. Nechyběla Barbara Nesvadbová a Pavlína Saudková z nadace Be Charity. Večerem provázela publisherka E&B Michaela Výtisková a kromě Radky Prokopové vyzpovídala například i Jana Rabella, významného českého podnikatele v oblasti bytového designu.

V prostorách showroomu si pak hosté mohli prohlédnout kompletní sortiment sanitární techniky Alca. Nejednoho z návštěvníků přímo nadchlo, jak stylově se dají vystavit tak obyčejné věci, jako jsou sifony nebo flexi propojení. Příjemnou atmosféru večera skvěle dokreslilo dobré jídlo a znamenité víno z Vinařství Obelisk.

Zajímaví hosté a skvělé víno

Dotek designu

Obsáhlý rozhovor s Radkou Prokopovou se, stejně jako celé prosincové číslo magazínu Estate & Business, zaměřuje především na design. Dočtete se v něm třeba, co vedlo ke spolupráci Alcy s Lucií Koldovou a čím zaujala expozice Alcy návštěvníky Designbloku. Zajímá vás, jak společnost před 25 lety začínala? Který produkt má Radka Prokopová nejraději a co si Podnikatelka roku nejvíce cení? Odpověď na tyto a mnoho jiných otázek najdete v rozhovoru, který nese příznačný název Dotek Designu. Přečíst si ho můžete jak v tištěném magazínu, tak pod článkem níže.

Jste zvědaví, jak vypadal slavnostní křest v našem showroomu? Nahlédněte do fotogalerie pod článkem a nasajte jeho stylovou atmosféru.

Dotek designu

O magazínu Estate & Business

E&B je top magazínem na českém trhu, který přináší ucelené informace o dění v developmentu, současné architektuře či designu, o ekonomické situaci v tomto odvětví a lidech z oboru. Jeho obsah reaguje na aktuální dění v segmentu real estate a ekonomiky. Cílovou skupinou jsou čtenáři se zájmem o nemovitosti, design a architekturu. Mezi nimi i architekti, designéři, developeři a top management v ČR a na Slovensku.

Přečíst rozhovor s Radkou Prokopovou v magazínu Estate & Business

O magazínu Estate & Business

Fotogalerie

_dsc0013
_dsc0013
_dsc0041
_dsc0041
_dsc0084
_dsc0084
_dsc0229 1
_dsc0229 1
_dsc0268
_dsc0268
_dsc0354
_dsc0354
_dsc9873
_dsc9873
_dsc9882
_dsc9882
_dsc9885
_dsc9885
_dsc9916
_dsc9916
_dsc9944
_dsc9944